perjantai 19. elokuuta 2016

Helppo gluteeniton omenapiirakka


Ainesosat:
150 g margariinia/voita
1,5 dl sokeria
1 tl kanelia
1 kananmuna
3 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
n. 3 omenaa



Sekoita sula voi ja sokeri keskenään.


Lisää kaneli ja sekoita.


Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi.


Lisää jauhot ja leivinjauhe, sekoita. Lisää viimeiseksi vielä maito ja sekoita taikina tasaiseksi.


Voitele pyöreä piirakkavuoka rasvalla, ja kaada taikina vuokaan.



Kuori omenat, ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat viipaleiksi.


Asettele omenaviipaleet vuokaan haluamallasi tavalla.


Ripottele lopuksi piirakan päälle vielä hieman sokeria ja kanelia. Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa noin 35-40 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti