Ainekset:
levy esim. Maraboun daim-suklaata, makua voi tietenkin vaihtaa ;)
150 g margariinia tai voita
1 ½ dl sokeria
2 kananmunaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl tummaa kaakaota
1 ½ dl maitoa
Leikkaa reilu puoli levyä suklaasta pieneksi rouheeksi. Jätä loppu suklaa odottamaan, se käytetään myöhemmin.
Vispaa sokeri ja margariini kevyeksi vaahdoksi.
Lisää kananmunat ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita eri kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe ja kaakao. Kaakao kannattaa siivilöidä, ettei taikinaan jää kaakaopaakkuja.
Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Voit lisätä maitoa ja jauhoja vuorotellen, jos taikina tuntuu kovin paksulta sekoittaa.
Lisää viimeiseksi suklaarouhe ja sekoita varovasti tasaiseksi.
Jos käytät muffinipeltiä, lisää joka koloon paperinen muffinssivuoka. Lisää jokaiseen vuokaan pohjalle hieman taikinaa, ja laita sen jälkeen puolikas suklaapala jokaiseen vuokaan.
Lisää taikinaa suklaapalojen päälle, niin että vuoassa on taikinaa noin 2/3 osaa. Paista muffinsseja 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Tästä tulee noin 15 muffinssia, riippuen hieman kuinka täyteen vuoat täyttää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti