Mustikka-aika on taas parhaimmillaan, joten nyt kaikki piirakkaa leipomaan! :)
Pohja:
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
Lisäksi mustikoita, sokeria.
Piirakka onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Vaihda vain vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin. Testattu on, onnistuu ja on hyvää ;)
Vatkaa vispilällä munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi.
Lisää jauhot ja leivinjauhe.
Lisää viimeiseksi margariini, ja sekoita taikina tasaiseksi.
Voitele pyöreä piirakkavuoka, ja kaada taikina vuokaan. Levitä tasaiseksi.
Lisää päälle mustikoita oman maun mukaan, ja ripottele päälle vielä hieman sokeria.
Paista piirakkaa uunissa keskitasolla 200 asteessa 25-30 minuuttia. Nauti :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti